Två föreläsningstillfällen kvar i vår.

Olof Jonsson under föreläsning och workshop. Här nedan går det att boka ett tillfälle.

Nu har jag endast två tillfällen kvar av denna vårs alla föreläsningar. Den ena, ”Det händer på rasten”, håller jag i Kungsbacka där de även beställde en workshop. Det ska bli kul att en tredje gång få besöka västkusten på bara 2 månader.

Vårens sista tillfälle blir under midsommarveckan för Hjo kommun. Även de har beställt ”Det händer på rasten” med workshop.

Till hösten har jag flera bokningar klara men det finns också flera datum lediga för er som vill boka. Spännande här är att jag för första gången även har några förfrågningar från våra nordiska grannländer.

Under åren har jag hållit över 100 föreläsningar och workshops, och förutom ”Det händer på rasten” har jag även föreläsningar som ”Framtidens lekplatser”,  ”Lärare i samverkan – att äga sitt uppdrag”, ”Att skapa förutsättningar för lek”, ”Leken och skolan” samt ”Fritidspedagogik hela dagen”.

Önskar ni veta mer eller boka ett tillfälle kan ni gärna ta kontakt med mig här.

Jag önskar er alla en trevlig avslutning av läsåret och en skön sommar!

Mvh / Olof Jonsson

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*